Knusning og sortering

 

Jernbeton, tegl, sten med videre kan effektivt sorteres og knuses til genanvendelse ved for eksempel anlæg af veje, stier, pladser og fundamenter.


Vores sorteringsanlæg spiller en stor rolle i denne process, og kan med deres sigte og magnetbånd rense den rå beton for for eksempel armeringsjern.


På den måde får vi sorteret affaldet og genanvendt mest muligt, og derved tilgodeser vi også i denne process både miljøet og økonomien.


Genanvendelse af beton, asfalt mv.

Der er både sund fornuft og god økonomi i at knuse og genanvende beton, asfalt, og andre nedrevne byggematerialer som tegl og mursten.


Det knuste byggeaffald kan genanvendes i nye byggeprojekter - for eksempel til veje, stier og belægninger på alle former for pladser, og tilgodeser på den måde både miljøet og økonomien.


BHC Miljø har mulighed for knusning på egne modtagerpladser såvel som byggepladser, grusgrave, beton- og asfaltværker rundt omkring i hele Danmark, og med vores 4 knuseranlæg, er der efterhånden ikke den opgave, vi ikke har prøvet kræfter med.


Indhent et tilbud for knusning og sortering

Kontakt os gerne på mail b.h.c@mail.dk og få et uforpligtende tilbud på din opgave med knusning og sortering af byggematerialer.

 

 

 

keestrack destroyer 1312
Til forside
Besøg vores facebook
Knusning
Nedbrydning
Sønderborg
BHC A/S   |   Foldager 5   |   6400 Sønderborg   |   Telefon: +45 7449 1209   |   CVR: 27269745   |   E-mail:  b.h.c@mail.dk
Rødekro
Knusning og sortering
Nedbrydning
Modtagerplads Sønderborg
Modtagerplads Rødekro