Rottesikring i kloakkerne

Rotter i kloakkerne
Rotter er yderst dygtige gnavere og de er i stand til at gnave sig gennem næsten alt. De kan også klatre op ad mure og klemme sig gennem små huller helt ned til 2 cm i diameter og så kan de tilmed springe 75 cm op i luften. Det er derfor ikke noget mysterium, hvorfor det kan være svært at sikre sig mod dette skadedyr.

Rotter i huset eller på grunden kan være en ubehagelig overraskelse, men hvis dit kloaknet er intakt, vil risikoen for uønsket besøg af rotter mindskes særdeles. Det er derfor vigtigt at få defineret eventuelle skader og udbedre dem hurtigst muligt. Enten for at komme af med rotter eller som forebyggelse mod rotteproblemer.

Rotteproblemer
Du kan få problemer med rotter flere steder i din ejendom eller på din grund. Har du rotter på loftet, under gulvet eller sågar i haven, skyldes det oftest skader på kloakrør og diverse kloakinstallationer. Dog skyldes rotter under gulvet hyppigst fejl i kloakinstallationer ved dit toilet/bad eller i køkkenet.

Når du opdager at du har rotter, skal du kontakte en autoriseret kloakmester som os med det samme, og du har også pligt til at informere din kommune. Det er et lovmæssigt krav, at det er en autoriseret rottespæremontør, der må sætte opsætte disse rottespærer.
Læs mere om hvad du skal gøre her hos Miljø og fødevarestyrelsen.

Service og vedligeholdelse
Ved forebyggelse af problemer med rotter i dine kloakker er det anbefalelsesværdigt, at du sørger for at holde dine kloaker løbende vedlige. Det vigtigste er, at dine kloaker og afløb er tætte og udført korrekt. Du kan derfor med fordel benytte vores service med tilbud om, med jævne mellemrum at tjekke og yde den nødvendige service af dine kloaker.

Størstedelen af vores kunder kommer fra : Sønderborg, Sydals, Augustenborg, Tandslet, Hørup, Høruphav, Skovby, Kegnæs, Fynshav, Mommark, Lysabild, Nordborg, Asserballe, Guderup, Ketting, Svenstrup, Stevning, Aabenraa, Rødekro, Gråsten, Sundeved, Egernsund, og tager også kunder i resten af Sønderjylland.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.